Name:
Phone number:
Address:
Occupation:
Email/Facebook/Twitter/Skype/YM name:
Have been in HERBALIFE before? yes
no
Interested to: LOSE WEIGHT
GAIN WEIGHT
BUILD MUSCLE
RESHAPE YOUR SHAPE
IMPROVE SKIN COMPLEXION
HEALTHY BREAKFAST
FEEL GREAT AND HEALTHY
EARN EXTRA INCOME

Form provided by Freedback.

Tuesday, 4 December 2012

Kenapa mesti HERBALIFE ?

Bismillah, Assalamualaikum :)



WHY MUST BE HERBALIFE?
''Kurus-Kerja-Kahwin-Kewangan-Komuniti-Keluarga-Kehidupan Sihat''

Alhamdulillah, syukur atas segala nikmat yang kauu kurniakan kepadaku ya ALLAH :)




Baru terasa nak aktif balik dengan penggunaan blog.
Setiap kali update mesti akan cakap 'banyak gila perubahan dekat diri aku sekarang'
and yess. same goes to this post. hihiks.

many syukr. 
Alhamdulillah bulan 6 lepas aku start memilih untuk buat Herbalife.
Alhamdulillah dengan berkat dan usaha aku pergi ZERO2HERO aku yg pertama Julai lepas mmbuatkan aku naik ke success Builder pada bulan 7 tuh jugak
Alhamdulillah dengan usaha lagi aku berjaya buat retailing full 4000volume point bersamaan dengan 65 customer pada bulan 8 tu.
Alhamdulillah bulan 9 & 10 aku put full effort pada pelajaran pulak dan Alhamdulillah sbb haritu dapat results semester 3. Result masih lagi maintain DL walaupun masih busy dengan berbisnes.
Alhamdulillah bulan 11 aku dapat ramai sgt business partner yg dah bukak mata untk tlg hidup masing2 dan dpt top volume producer dlam team aku sendiri sbb berjaya qualify promotion Herbalife dan sebagainya.
Bulan 12, aku masih akan ungkap Alhamdulillah dengan apa sekalipun yg berlaku :)

ALLAH ITU MAHA MERANCANG ;) 

Ini WHY Herbalife aku ;)
1) KURUSSSSSSSSS ! 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
*taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    



2) nak kerjaaaaa! sbb nak kewangan lahh kan. 
TAPI TAKNAK ADA BOSS. AND NAK KERJA BEBAS AKU NAK BANGUN PUKUL BERAPA.
PLEASEEEEE !!

my choice :) 

 
   


3) most IMPORTANT. Kahwin ;) hihi malu ~
 the best part, buat Herbalife dgn Herbalove. Dpt tlg dia cari duit supaya kami dpt kahwin cepat.
OMGGGGGGG JELOSSS !




  
4) Kesihatan diri. Keluarga. Masyarakat.
just simple, share je apa yg kita rasa. 'sharing is caring'. right?




   

HERBALIFE IS SUPER AWESOME !!
after all,  keep calm and drink shake ;)

fr any inquiries, and any order.
please lend yr message here 0132628598.
Im Qidwati, yr Personal Wellness Coach.  







*off