Name:
Phone number:
Address:
Occupation:
Email/Facebook/Twitter/Skype/YM name:
Have been in HERBALIFE before? yes
no
Interested to: LOSE WEIGHT
GAIN WEIGHT
BUILD MUSCLE
RESHAPE YOUR SHAPE
IMPROVE SKIN COMPLEXION
HEALTHY BREAKFAST
FEEL GREAT AND HEALTHY
EARN EXTRA INCOME

Form provided by Freedback.

Wednesday, 18 July 2012

Kuruskan badan dihujung jari !

Bismillah and Assalamualaikum ;)

Long long and a very long time menyepikan diri dari blogging session.
This 'long time' has changed me a lot, kalau dulu sy mcmtu skrng sy mcmni :p

In this following 5month i've complete one semester in CFSIIUM Petaling Jaya, and now still struggling to complete another two sem, after that. YEEEHAAAA, Main Campus, Gombak will be my second home.
Alhamdulillah, semester lepas masih dapat kekalkan pointer, dan sekali lagi Alhamdulillah sebab masih lagi tercalon sebagai Dean's List Student ;)

Banyak sangat benda yang berlaku, sampai tak terlistkan rasanya. huhu.
But the most IMPORTANT things is i've found something in my life.
NEW THING, change my physical appearance and my self-esteem.
The real me is founded by HERBALIFE.
#thank you ALLAH, thank you Herbalife <3

Before and After, pipi tuhh kemain kembung lagi, haha



Just in 5 week, i realize something happened to my body, just right after I consume Herbalife neh :) I <3 HERBALIFE !



DULU KALA ZAMAN KEGEMUKAN (sebelum consume Herbalife)
  • cepat keletihan
  • in a month, WAJIB demam, atleast sekali
  • masalah dalam mengawal turun berat badan
  • berat cepat naik, cepat turun
  • resdung, tiap2 pagi bersin tak henti #sampaiOrangPonSukaMengejek
  • Berat paling 'berjaya' pernah gapai dalam hidup - 58-60kg

SEKARANG LANGSING BERGAYA ( selepas consume Herbalife)
  • dengan TEAMIX -memberi tenaga yang LUAR BIASA
  • dengan nutrisi Formula 1 yang lengkap- Alhamdulillah sehat sepanjang masa
  • mampu mengawal berat badan dengan senang
  • masalah resdung berkurangan, no more elergic !
  • Berat terkini -  53kg (sbb tak minum Herbalife seminggu + tak kawal pemakanan), mula2 timbang dulu 49kg woooooo ! how amazing Herbalife nih !



kalau nak ikutkan sy yg dulu, nak kata gemuk sgt tak la jugak sbb ramai kata berisi ala2 kadar gitu je.
but pada sesape yg pernah mngalami rasa kegemukan neh, sy 100% pasti, mesti anda rasa rendah diri tak brsmngt dan sbgainya kan. thats what i feel =.='

sebelum sy jadi consumer setia herbalife neh, sy mngalami masalah susah sgt nak maintainkan berat badan.
sbb once sy tahan lapar, sy berdiet. HAAAA, rasala jugak perut nehh kempis.
Tapi bila start makan byk, melantak lantak, kejappp je rasa dahh berisi isi badan neh.

But then sy jumpe Herbalife *thanks to my sponsor <3 
Dulu kemainn caci org yg guna produk neh, ckp MAHAL laa, was-was 'EHH, BEUL2 JADI KE?'
but since sy tgk my sponsor neh minum and nampak kesan yg ketara pada badan dia.
SAYA TERUJA, TERKESIMA, TERGAMAM, dan pelbagai TER TER lagila ~

Tak susah, sy tny dia mcm mana, then dia perkenalkan my lovely nutritious product then when I fall to it, I start consume.
what a supriseee! memang nampak kesan terhadap badan sy sendiri ^^



'MY LIFE CHANGE, THATS BECAUSE I  USED TO CHANGE MYSELF'
FOR THINGS TO CHANGE, YOU'VE TO CHANGE 














# HAAAA, segalanya dgn Herbalife kan! see how excited i am. Truely falling with Herbalife, its change my whole life ;)




FYI, dengan Herbalife, bukan you all akn dapat Turunkan Berat je ! But banyak lagi. macamm..
  • Gain Weight
  • Mantain Weight
  • Improve Health
  • Gain money ! *even me as a student, i can make my own money. not only depends on my parents :)
  • AND MOST IMPORTANT! Dapat tolong orang untuk sihatkan diri. Ringankan Bumi Malaysia dgn OBESITI !



Nakk dapatkan FREE BODY ANALYSIS and FURTHER QUESTION ABOUT HERBALIFE, do give me a call. 


Im Qidwati, UIA architecture studnt, 
PM/CALL 0132628598 :)
SKYPE- qidwati.zarifah
Twitter- affanQADRI
Facebook- Qidwati Zarifah
Personal - KC530  *fr UIA students ONLY :)



# FREEEEEEEE JEEEEEEEEEE ! 
Think about yourself, your parents, your husband, your grandmother or grandfather, your neighbour, your friends, your pen pal, your gangs and siblings future.

If they do have a problem on losing/gaining weight/ health problem.
ASK ME NOW !




until then, to be continue.
I <3 Herbalife ;)






*pen off